SUPERMARKT ACTIE

Deelnemende Supermarkten aan Supermarkt Actie HELP OEKRAINE.

           

AH Aarhof, AH Herenhof, AH Ridderhof, Aldi Euromarkt, Aldi Ridderhof, Hoogvliet Atlas, Hoogvliet Baronie, Hoogvliet Julianastraat, Hoogvliet Ridderhof, Jumbo Herenhof.

Op 25 en 26 maart 2022 is er een grote inzameling gedaan bij 10 supermarkten in Alphen aan den Rijn. Bij de supermarkten werden er flyers uitgedeeld aan de klanten en een verzoek gedaan om boodschappen te doneren aan Oekranie.

Deze boodschappen werden met busjes naar de inzamel locatie aan de Ouvertureweg gebracht waar de boodschappen zorgvuldig werden gesorteerd in speciale transportdozen en voorzien van sticker in 3 talen (Nederlands/Engels/Oekraiens)

De dozen werden keurig gestapeld op pallets en transport klaar gezet, het gewicht per pallet varieerde tussen de 450 en 650kg. Een leuke logistieke uitdaging om deze pallets bij Rijnvicus te krijgen om de vrachtwagen te laden.

Naast de 19 gedoneerde pallets van HERO Nederland met speciale babyvoeding zijn er ook 26 pallets voedsel, 39 dozen luiers, 61 dozen en 6 palletboxen hygiene producten klaargezet voor transport.

Het voedsel transport werd aangevuld met 31 matrassen, 1 rolstoel, 12 rollators, 1 brancard en 9 zakken carry bags kortom teveel voor 1 transport.